Flobydagen

 

Flobydagen

Ännu en lyckad och välbesökt Flobydag där vädrets makter stod på vår sida.

Dagen startades med ett springlopp med en vuxenrunda och en barnrunda där det sammalangt var 43 i startloppet.

Under eftermiddagen var det sedan full aktivitet både vid fotbollsplanen, vid boulen och skateramperna. Många passade på att grilla sin middag vid den stora tända grillen och andra gick tipspromenad som Vilske föräldraförening stod för.

På kvällen bjöds på filmvisning i aulan och chans att handla dryck, i den för kvällen öppnade puben.
Även kvällen var välbesökt och sammanlagt 100 personer deltog i denna aktivet som bjöds på trevligt umgänge och samvara flobybor emellan.
Uppträdandet för kvällen stod Helene Folksingers för som stundtals fick tältduken att gunga i tankt med handklapp och allsång.

Ännu en gång var grillen i gång och vi bjöd på fika (korv med bröd) till alla kvällens gäster, vilket också var en mycket omtyckt punkt under dagen.

Som sagt ännu en lyckad Flobydag som för 3:e året kan skrivas till historien.

Vi ökade med denna dag medlemsantalet med 30 nya personer. Men framförallt hade vi en trevlig dag tillsammans!

Både vi som arbetat med projektet men förhoppningsvis även alla som besökte området under dagen och deltog i eller beskådade de aktiviteter som erbjöds ansåg att det var en lyckad dag.

Med säkerhet kommer vi att återkomma till nästa år igen. Så flobybor.. Lägg på minnet Kristihimmelfärdsdagen är en dag som vi firar i Floby genom att umgås och ha trevligt tillsammans i vår lilla by. 


RSS 2.0